Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@06:49:23 GMT

توافق خوب به معنای انتفاع اقتصادی برای مردم است

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۵۵۵۸

توافق خوب به معنای انتفاع اقتصادی برای مردم است

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، مصطفی طاهری در نشست علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: درابتدای سخن سطری از بیانیه دوم انقلاب مقام معظم رهبری را قرائت می‌کنم؛ آن روز که جهان میان شرق و غرب مادّی تقسیم شده بود و کسی گمان یک نهضت بزرگ دینی را نمی‌بُرد، انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوب‌ها را شکست؛ کهنگی کلیشه‌ها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس افزود: تغییرات راهبردی در معادلات قدرت در جهان و به بار نشستن استقلال تاریخی ایران حاصل از انقلاب فرصتی برای باز تعریف معادلات به نفع منافع ملی و حرکت جهانی اسلام است. در جهان چند قطبی آتی قطب غرب به سرکردگی آمریکا از سویی و قطب شرق به رهبری چین از طرفی دیگر درگیر نظام‌های ماهوی و تمدنی خواهد بود.

این نماینده مجلس مطرح کرد: تشکیل قطب سوم جهان آینده پیرامون همکاری شانگهای و عدم تعهد به عنوان شریک، رقیب بین دو قطب غرب و شرق است. همکاری بین قطب سوم در جهان غرب ۲۱ باید توافقات راهبردی ترسیم گردید و در سطوح مختلف از عمیق و زود بازده عملیاتی گردد؛ پیشنهاد می‌دهم لایه‌های زیر برای همکاری بکارگرفته شود.

طاهری در ادامه گفت: لایه علمی و فناوری، بدین منظور لازم است چهار چوب همکاری و به اشتراک گذاری فعالانه علمی پس از توافق سیاسی اجرایی شود. لایه فضای مجازی و فرهنگی علیرغم تفاوت‌های فرهنگی بارز و مقاومت و تهی شدن نسل جوان در برابر الگوی فرهنگی غربی، تفکر استقلال محور موجود در ذهنیت مردمان و دلایل زیاد برای همگرایی در عین حفظ اصالت وجود دارد. فضای مجازی به عنوان محل اصلی تبادلات فرهنگی  لازم است مورد توجه دقیق قرار بگیرد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: لایه  اقتصاد راهبردی، پیمان‌های دوجانبه ارزی بانکداری مشترک، صندوق تضمین، حمل و نقل، بیمه و موارد مشابه از محصولات این پلتفرم به شمار می‌آید، لایه اقتصاد معیشت، بدون اقتصاد معیشت روزانه اثر گذاری فعالیت های علمی و اقتصاد راهبردی و مشترک در ابعاد فرهنگی سخت تر و تاب آوری در برابر تحریم ها و رقابت‌ها از غرب و شرق بعید خواهد بود، لایه همگرایی سیاسی امنیتی که این اغلب وجود دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: تمدن نوین اسلامی، در صورت موفقیت در ارائه راهکار نوین، تدبیر معیشت و سبک زندگی الگوی اسلامی بیشترین توفیق را در تبدیل شدن به الگوی جهانی خواهد داشت، مسلمان انقلابی ایرانی به کمتر از و رایت الناس یدخلون فی دین الله افواجا قانع نخواهد شد.

طاهری یادآور شد: درخواستم از نمایندگان و نخبگان جامعه و کل کشورهای منطقه و همسو این است که ان شاالله دست در دست آینده جهان را با این قطب جدیدی که ایجاد می‌شود؛ رقم بزنیم.

این نماینده مجلس با اشاره به مذاکرات وین گفت: در حالیکه مذاکرات جمهوری اسلامی  و۱+۴ در موضوع هسته‌ای به کندی و تندی پیش می‌رود به عنوان نماینده مردم تاکید می‌کنم که یک توافق خوب توافقی است که  انتفاع اقتصادی برای مردم به همراه داشته باشد به همین جهت ما خواهان لغو موثر تحریم‌ها هستیم.

نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: هدف قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها که در مجلس یازدهم تصویب شد همین بود که مردم ما باید شاهد باشند، در اثر لغو تحریم‌ها تجارت خارجی کشور و فروش نفت عادی می‌شود و درآمدهای ارزی کشور به راحتی مورد استفاده و تبادل قرار می گیرد.

وی ادامه داد: درخصوص وضعیت نیروهای شرکتی و مراجعات زیادی که داریم متنی را تقدیم می‌کنم که ان شاالله دولت هم کمک کند با توجه به قولی که هم رئیس مجلس و هم رئیس جمهور محترم دادند  عملیاتی شود.

طاهری افزود: وضعیت امروز نظام اداری کشور حکایت از آن دارد که سیاست‌های اصلاحی که از اواخر دهه ۶۰ و از قانون برنامه دوم توسعه آغاز شده وعمدتا با شکست همراه بوده و با روند رشد عمومی بودجه کشور، تعداد کارکنان بخش عمومی کشور، بودجه شرکت‌های دولتی رشد بی قواره اعتبارات مربوط به حقوق کارکنان دستگاه‌های کشور، انحراف شرکت‌های پیمانکاری تامین نیروی انسانی از مسیر و هدف  اولیه قانونگذار ،ظهور و بروز انواع اقسام قراردادهای استخدامی مواجهیم. 

طاهری خاطرنشان کرد: بیش از ۲۷ نوع قرارداداستخدامی وجود دارد. ایجاد بروکراسی سایه، پنهان شدن جمعیت نامعلومی از کارکنان قراردادی پشت بروکراسی دولت و موارد دیگر همگی مصادیقی از شکست این برنامه‌ها است که با هدف  کوچک سازی و تعدیل دولت اتخاذ شده  و در عمل تکلیفی نداشته است همین امر ضرورت بازنگری در رویکردهای شکست خورده پیشین را اجتناب ناپدیر نموده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران مقام معظم رهبری مجلس یازدهم چین مذاکرات وین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران مقام معظم رهبری مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران مقام معظم رهبری مجلس یازدهم چین مذاکرات وین تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است
  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است/ صنعت هسته‌ای؛ آبرو
  • فناوری قدرت ساز و ثروت ساز است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • مبارزترین فرهنگ ادبی بین‌المللی فرهنگ فلسطینی است
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است