Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دولت سیزدهم در تلاش است با رویکرد پیگیری جدی تحقق منافع اقتصادی ملت ایران مذاکرات دوحه را به نتیجه برساند.

شهریار حیدری در گفت‌وگو با ایران اکونومیست با بیان این‌که روند مذاکرات برای رفع تحریم‌ها از سال ۲۰۱۵ تا کنون ادامه دارد و باید این مذاکرات به نتیجه مشخصی برسد، گفت: کارشکنی‌های آمریکا و خروج ترامپ از برجام در دوره‌های مختلف روند مذاکرات را با مشکلات جدی مواجهه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: اعلام آمادگی قطر برای میزبانی مذاکرات طرفین برجامی با نیت دست‌یابی به نتیجه‌ای مشخص در مذاکرات است با توجه به پروسه چندین ساله مذاکرات برجامی عدم دست‌یابی به نتیجه، تأثیر سوئی در روابط دو طرف دارد.

قرار نیست مذاکرات فرسایشی و زمان بر را ادامه دهیم

نماینده مردم قصر شیرین با اشاره به شرایط تحریمی کشورمان بیان داشت: ایران در چهل سال اخیر از سوی آمریکا تحریم شده است و قرار نیست این مذاکرات فرسایشی و زمان بر را ادامه دهیم البته در شرایط کنونی دو طرف تمایل دارند که مذاکرات به نتیجه برسد و آمادگی برای رسیدن به نتیجه مشخص در این دوره بیشتر دیده می شود.

حیدری با اشاره به جابه‌جایی مکان مذاکرات هسته‌ای گفت: این که مذاکرات در کشور همسایه ایران برگزار می شود، به نوعی فضای مذاکرات را عوض کرده است و می‌تواند برای به نتیجه رسیدن برجام تأثیرگذار باشد.

وی در مورد تغییر سیاست‌های غرب در قبال مذاکرات برجام تصریح کرد: اولویت ایران در مذاکرات رفع کلیه تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان و حفظ منافع ملت است. تیم مذاکره کننده بر این هدف اصرار دارند به نظر می رسد دو طرف تمایل دارند که این مذاکرات به سرانجام برسد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان داشت: برداشتن تحریم سپاه پاسدران، بانک، بیمه و فروش نفت اولویت‌های جمهوری اسلامی است؛ ضمن این‌که رفع کلیه تحریم‌ها برای ایران دارای اهمیت است چون اگر یکی از این عناوین در تحریم‌ها باقی بماند، بهانه‌ای برای تحریم‌های بعدی  خواهد شد.

نماینده مردم قصر شیرین با تقدیر از دستگاه دیپلماسی برای پیگیری منافع ملت ایران گفت: دولت سیزدهم در تلاش است با رویکرد پیگیری جدی منافع اقتصادی ملت ایران مذاکرات دوحه را به نتیجه برساند.

وی با مثبت ارزیابی کردن فضای مذاکرات گفت: رفع مشکلات باقی‌مانده مذاکرات وین در این گفت‌وگوها مد نظر است و بعد از وقفه پیش آمده تمایلی برای به نتیجه رسیدن وجود دارد. من به مذاکرات آینده خوش بین هستم.

عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به بازدید این کمیسیون از سایت‌های هسته‌ای کشور، گفت: دوربین های اضافی نظارتی از سوی سازمان انرژی هسته‌ای برداشته شده اما جمهوری اسلامی تمام برنامه هسته‌ای خود را در همکاری با آژانس ادامه خواهد داد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: برجام ، قصرشیرین ، دوحه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برجام قصرشیرین دوحه عضو کمیسیون امنیت ملی ملت ایران تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است

به گزارش خبرنگار مهر، «سالیو نیانگ دینگ» بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی گیلان اظهار کرد: هدف از سفر به گیلان توسعه همکاری و ارتباط بیشتر با تجار و بازرگانان این استان است.

سفیر سنگال با اشاره به ظرفیت‌های گیلان در ابعاد مختلف بیان کرد: سفر به استان‌ها موضوعی است که همیشه پیگیری می‌کنیم تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مناطق مختلف را بشناسیم.

دینگ با تاکید بر گسترش روابط و مناسبات تجاری سنگال با ایران اضافه کرد: سفر به استان‌ها بر اساس نیازسنجی کشور و برای رفع این نیازها صورت می‌گیرد.

به گفته وی توسعه روابط تجاری و اقتصادی خروجی نشست‌ها، سفرها و دیدارهای دیپلماتیک است.

سفیر سنگال با بیان اینکه پس از یک دهه کمیسیون مشترک میان ایران و سنگال در دسامبر (دیماه) گذشته شکل گرفت، گفت: تصمیمات مهمی در بخش‌های مختلف کشاورزی در این کمیسیون مشترک اتخاذ شد که نتیجه آن سفر سه گروه اقتصادی از سنگال در بخش‌های دامداری، پرورش ماهی و مکانیک به ایران بود.

دینگ با اشاره به حضور و بازدید رئیس اتاق بازرگانی کشورش از غرفه استان گیلان در نمایشگاه اکس پو۲۰۲۴ تهران، گ اضافه کرد: گیلان یکی از استان‌های هدف برای توسعه روابط تجاری با سنگال است و در سه سال گذشته گروهای تجاری مختلفی از ۲ کشور بازدید داشتند و در این راستا زمینه‌های سرمایه گذاری‌های زیادی بین دو کشور بررسی و پیگیری شد.

به گفته وی سطح سیاسی ۲ کشور بسیار عالی بوده و دیدار ۲ رئیس جمهور ایران و سنگال در آفریقای جنوبی نیز موجب شد در بخش‌های مختلفی مانند کشاورزی، پتروشیمی و سایر حوزه‌ها برای مستحکم‌تر کردن روابط تلاش بیشتری داشته باشیم.

سفیر سنگال با اشاره به اینکه این کشور برای کاهش همکاری‌ها با کشورهای غربی به دنبال برقراری ارتباط بیشتر با ایران است، گفت: ایران یکی از برترین مدل‌های جهان در حوزه توسعه اقتصادی است تا بتواند مسیر پیشرفت را طی کند.

گشایش اقتصادی از طریق ریل رشت_ کاسپین

«قاسم رضائیان» رئیس اتاق بازرگانی گیلان هم در این دیدار با تاکید بر ارتباط بیشتر بین اتاق‌های بازرگانی ۲ کشور ایران و سنگال اظهار کرد: رسالت اتاق بازرگانی گیلان برقراری ارتباط بیشتر و افزایش تراز تجاری است.

وی با بیان اینکه گیلان استانی سرسبز و برخوردار از آب و هوای دلنشین است، افزود: حدود ۹۰ درصد چای ایران در گیلان تولید می‌شود که طبیعی‌ترین چای دنیاست، همچنین این استان با کیفیت ترین برنج دنیا، سالم‌ترین و لذیذ ترین زیتون جهان، بیشترین تولید کیوی، ۲۲ نوع دمنوش، محصول بادام زمینی، پنج گمرک و سه بندر دارد.

رئیس اتاق بازرگانی گیلان با بیان اینکه افتتاح ریل راه آهن رشت- کاسپین به ریل سراسری روابط تجاری بین ۲ کشور را گسترش می‌دهد، گفت: بسیاری از شرکت‌های تولیدی ایران در کشورهای آفریقایی تجارت فرا سرزمینی دارند که امیدواریم در این زمینه با کشور سنگال هم این همکاری‌ها را بسط دهیم

کد خبر 6100854

دیگر خبرها

  • اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است
  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • فرار به جلوی متهمان مفاسد اقتصادی و دو برابر شدن تحریم‌ها
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت