Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید جلال زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امروز مجلس یک جلسه غیرعلنی بسیار مهم در مورد روند مذاکرات هسته‌ای داشت، گفت: این جلسه بسیار متفاوت و چالشی بود و مباحث و نقدهای بسیار مهمی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح شد.

وی بیان کرد: برای نمایندگان مجلس انتفاع اقتصادی مردم مهم است و حتماً باید این موضوع در مذاکرات لحاظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۹۹ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران را تصویب شد که نقشه راه کشور برای رفع تحریم‌ها و انتفاع اقتصادی است.

رئیس کمیسیون امنتی ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای ما دولت‌ها خیلی تفاوتی ندارند و تأکید ما بر این است که حتماً باید در مذاکرات منافع ملی تأمین شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: گزارش‌هایی که از سوی شمخانی، امیرعبداللهیان و علی باقری به نمایندگان ارائه شد ناظر به آخرین پیوستی بود که طرف مقابل به ایران ارائه کرده بود و موارد و ایراداتی که درباره تحریم‌ها، تضمین‌ها و حوزه پادمانی وجود داشت، در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

جلال زاده اظهار داشت: ما همچنان با یک توافق خوب فاصله داریم اما اگر منافع کشورمان تأمین شود ایران آماده است. ما باید از گذشته درس عبرت بگیریم و مجلس جلسات مشترک خود با دولت و مذاکره کنندگان را ادامه خواهد داد تا به تیم مذاکره کننده کشورمان در راستای رسیدن به یک توافق خوب مساعدت شود.

کد خبر 5565664 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: وحید جلال زاده مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی صحن مجلس جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت دولت سیزدهم ایالات متحده امریکا ایران مجمع تشخیص مصلحت نظام محمد باقر قالیباف حسین امیرعبداللهیان حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی انقلاب اسلامی ایران برجام ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است

گسترش فعالیت‌های ضد صهیونیستی و محکومیت جنایات این رژیم در سرتاسر جهان، صهیونیست‌ها را به شدت نگران کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی که در شماره امروز سه شنبه آن منتشر شد اعلام کرد، بعد از تحریم‌های اعمال شده توسط ترکیه علیه اسرائیل، تل‌آویو نگران کپی برداری این سیاست توسط دیگر کشورهای جهان در واکنش به اقدام صورت گرفته در نوار غزه است، امری که می‌تواند ضربات شدیدی را به اقتصاد اسرائیل وارد کند.

این رسانه پر مخاطب اسرائیل در این رابطه نوشت، این نگرانی وجود دارد که در صورت تهاجم نظامی به رفح شمار دیگری از کشورهای جهان هم از الگوی ترکیه در تحریم همکاری اقتصادی با اسرائیل تبعیت کنند.

در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، مراکز تصمیم گیری در تل‌آویو نگران آن هستند که تحریم اقتصادی به واکنشی همه گیر در میان طرف‌های مخالف تهاجم علیه رفح تبدیل شود.

هاآرتص همچنین خبر داد، امروز مراکز تصمیم گیری در اسرائیل این نگرانی را دارند که تحریم‌ها به شکل گسترده‌ای گریبان آنها را بگیرد، مشکلی که تل‌آویو از سال 1973 و جنگ روز کیپور دیگر آن را تجربه نکرده است.

به اعتقاد این رسانه عبری زبان چنین سیاستی می‌تواند علاوه بر ابعاد اقتصادی، ضربات روحی و روانی شدیدی به اسرائیلی‌ها وارد کند بخصوص که خطر سرایت سیاست تحریم علیه اسرائیل به کشورهای دیگر هم وجود دارد.

تحلیل رسانه عبری زبان: حماس بازی نتانیاهو را خراب کردمخمصه بزرگ نتانیاهو بعد از پاسخ مثبت حماس به آتش‌بس

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اندیشکده مطالعات جنگ بررسی کرد؛ حضور ایران در آفریقا، آمریکا را ترسانده است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • توافق کمیسیون اقتصادی مجلس با «مخبر» برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • نتانیاهو: پیشنهاد حماس با خواسته‌های ضروری ما فاصله داشت / اجازه نمی‌دهیم حماس توان نظامی‌اش را بازیابد
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»